Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια για το οδοντιατρείο μας

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Το αντικείμενο του παιδοδοντιάτρου αφορά την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία όλων των οδοντιατρικών προβλημάτων, που αφορούν αποκλειστικά τα παιδιά, τους εφήβους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, ενώ η σύγχρονη, ειδική διαμόρφωση με τα χρώματα του εσωτερικού του χώρου δημιουργούν μια χαλαρή και ευχάριστη διάθεση που κάνει τους μικρούς μας φίλους αισθανθούν οικεία μετατρέποντας την οδοντιατρική φροντίδα σε απλή, ευχάριστη και προπάντων ανώδυνη εμπειρία.

Η λειτουργική και κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου αναμονής, τα βιβλία και τα παιχνίδια καθώς και η παράλληλη παρακολούθηση παιδικών προγραμμάτων κατά την οδοντιατρική θεραπευτική διαδικασία συμβάλλουν στην απομάκρυνση του άγχους τόσο των παιδιών όσο και των γονέων.

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ

Στο ιατρείο μας τηρείται ένα αυστηρό πρωτόκολλο απολύμανσης και αποστείρωσης των εργαλείων και των διαφόρων επιφανειών, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Εφαρμογή τοπικής αναισθησίας τόσο με κλασική μέθοδο ένχυσης στους πέριξ μαλακούς ιστούς όσο και με ηλεκτρονική συσκευή ελεγχόμενης ενδο-οστικής ένχυσης αναισθητικού (SleeperOne) προσφέροντας ανώδυνο αποτέλεσμα χωρίς αίσθημα μουδιάσματος (numbness), χωρίς ανεπιθύμητα μετα-επεμβατικά συμβάντα (δήξη χείλους-γλώσσας-παρειάς)

 

Η ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Παραπανήσιου Βασιλική DDS, MSc
Απόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Ειδικευθείσα στην Παιδοδοντιατρικη Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Oλοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές το 2001(Πτυχίο Οδοντιατρικής) εξασκώντας την Γενική Οδοντιατρική για 2 έτη στην πόλη της Λάρισας.

Συνέχισε της σπουδές της όπου έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στη Βιολογία Στόματος (MSc) του τμήματος Βασικών Ιατρο-βιολογικών Επιστημών της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών το 2008 με παράλληλη ειδίκευση στην Παιδοδοντιατρική στο τμήμα της Παιδοδοντιατρικής του Παν/μίου Αθηνών, από όπου το 2008 έλαβε τον τίτλο της Κλινικής ειδίκευσης(4ετης διάρκεια).

Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Παιδοδοντιατρικής Εταιρίας (ΕΠΕ), της Στοματολογικής Εταιρίας Θεσσαλίας (ΣΕΘ) καθώς επίσης και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας (ΟΣΛ). Μετά από πολυετή εμπειρία και ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά, δημιούργησε στον κέντρο της πόλης της Λάρισας το 2007 ένα νέο οδοντιατρικό ιατρείο για παιδιά που έχει ως κυριο σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων οδοντιατρικών υπηρεσιών αποκλειστικά σε παιδιά όλων των ηλικιών.

Ακολουθώντας τις αρχές και την φιλοσοφία της ειδικότητας της Παιδοδοντιατρικής θέτει πάντα ως στόχο την δημιουργία όχι μόνο όμορφων και υγιών δοντιών αλλά κυρίως χαρούμενων παιδιών που θα φροντίζουν τη στοματική τους υγεία.

Ο χώρος μας